Vi behöver inte sådant sex!

Psykologer slår larm: antalet människor som är missnöjda med sitt intima liv växer som en snöboll. Och det finns inga till synes uppenbara skäl – avvikelser, sjukdomar, konflikter. Kvinnans dag om sexproblem.

Faktum är att våra sexuella impulser, förutom fysiologiska faktorer, har olika, omedvetna och inte sexuella undertoner. Det går inte att förstå detta, vi blir alltmer besvikna över vår nära och kära, i oss själva, i livet och allt oftare tänker vi: nej, vi behöver inte så sex!

”Vila bara i våra drömmar …”

Situation: Majoriteten i den avdelning du leder är män. Och låt damerna i grannkontoren viska så mycket de vill, du kan inte och vill inte förneka dig själv nöjet att ha en ny romantik med en kollega då och då. Och sedan med en annan.

Det spelar ingen roll att den ena är 12 år yngre, den andra har två barn och den tredje är gift med sin bästa vän – utan dessa passioner, inte liv, men grön melankoli. Men här är det som tråkigt: varje roman slutar med samma – fullständig besvikelse. Resultatet är en massa pojkvänner och ren ensamhet..

Vad är problemet? Upphetsad. Du är en äventyrlig kvinna, för dig är processen viktigare än resultatet. Bra för manliga äventyrare – de har en direkt väg till utforskning, resor runt om i världen, extremsport.

Kvinnan lämnas för att leta efter segrar på den personliga fronten. Men målet har uppnåtts – så vad? Som hjältinnan i Tolstojs ”Hyperboloid …” sa den ökända äventyraren Zoya Monroz, ”lycka är bara i strävan efter lycka.” Vid 35 års ålder börjar du av någon anledning bli trött på jakten …

Hur man är? Du har en väg ut – att hitta din själsfrände. Titta närmare, gömmer din allierade sig i någon ”vit krage”? Tillsammans kommer du att fly till djungeln, till Antarktis, för att resa runt om i världen … Risk kommer att bli ditt ömsesidiga element, och intimitet kommer att bli ett underbart tillskott till det. Men varför ett tillägg? Ingen hindrar dig från att uppleva oöverträffade, extrema typer av sex. Kort sagt kommer du att glömma besvikelser..

”Korsar armar, korsar ben …”

Situation: Jag vill ha sex, jag vill ha det starkt. Här, slutligen och kväll, här och partnern avvecklas till fullo, här och … det är allt. I det mest avgörande ögonblicket försvann önskan. Fullständig likgiltighet. Och på kvällen vandrar du genom TV-kanalerna av misstag på erotik och blir upphetsad – bara håll. Herre, vad är denna besatthet??

Vad är problemet? Taktil hunger. Varje frisk person upplever det – beröringar, kyssar, smekningar är nödvändiga för alla, därför överväger deras kontemplation en motsvarande reaktion. Men du behöver dem mer än andra, din taktila hunger är hypertrofierad. Psykologen kommer att säga att du är den taktila typen. Det betyder att i intimitet är förspel viktigare för dig än klimax..

Hur man är? Bara att lära sig att tillfredsställa taktil hunger på andra sätt som inte är relaterade till sex. Gå till en massage, till exempel, dansa oftare med en omfamning med en partner, långsamma danser. Gradvis kommer hunger att ”frigöra” dig, upphöra att kontrollera dina känslor, och som de säger kommer allt att fungera för dig.

”Bedra dig själv”

Situation: Det är inte så sällsynt att en gift kvinna plötsligt ”går sönder”. En affär med en annan man bryter ut med en sådan galen passion att familjen offras. Så? Mindre än ett år senare glödde ljuset knappt och det blev klart att den här personen inte var på väg. Kanske om ett par år kommer allt att hända igen – en explosion av passioner, galen kärlek och … åter kylning, återigen ensamhet. Vad och ändra män som handskar? År går …

Vad är problemet? Åh, detta temperament! Hur många problem kommer från honom. När allt kommer omkring är du inte bara i intimitet som visar obegränsad aktivitet, eller hur? Så fort du är på väg, gnistor flyger. Visst i barndomen slogs du med alla pojkarna på gården. Även nu ger du ingen chans i någonting, eller hur? Du räcker aldrig, du torterar någon guide, pressar ut alla juicer ur dina kollegor …

Hur man är? Ja, det är inte lätt att välja en livspartner. Försök inte att bekämpa temperament – trots allt kommer det att vinna. Men du kan och borde begränsa det. Försök att inte följa hans ledning, eller ännu bättre – lura. Med något så kryddigt som onani .

Sexologer hävdar att denna metod är beprövad och pålitlig. ”Solosimning” kommer att lugna ner dig och viktigast av allt – göra dig mer läsbar. När allt kommer omkring är hunger, särskilt sexuell hunger, en mycket dålig rådgivare – du kan svälja så att matsmältningsbesvär kommer att övervinna för livet …

”Jag lyder och lydar”

Situation: Han är familjens chef. Stark, dominerande bestämmer han allt själv utan att fråga sin hustrus åsikt. Hon är mjuk, obesvarad, hon kommer inte att säga ett ord överallt … Allt är bra så länge en sådan modell av husbyggnad inte överförs till sängen. Och nu klagar hon till sin mamma att han inte ens vill veta om hon är bra med honom, om hans smekningar ger henne nöje …

Vad är problemet? Det faktum att du gillar din roll – att inte vara en ledare utan en efterföljare. Du kommer helt enkelt att vissna bort utan förmyndarskap, därför valde du din man (kanske omedvetet), en avgörande, självhäftande, oförskämd. Du är bra med det här. Och i sex strävar du efter att känna din mans styrka och självsäkerhet..

Hur man är? För att vara ärlig kan jag inte tro att detta är så betungande för dig. Oavsett hur gammal du är, på många sätt förblir du en liten, försvarslös tjej. Men om obehag och rädsla verkligen förgiftar ditt liv, kontakta en psykolog..

Saknar du självförtroende? Det är inte så svårt att hitta det – du måste snarast hitta någon som är ännu svagare än du och börja ta hand om honom med kraft och huvud. Du kommer att se: efter en tid kommer makan att behandla dig annorlunda, känna sig lika (väl eller med ett anspråk på det!) Partner.

”Mest mest …”

Situation: Din första pojkvän var fantastisk. Flickor som malar strömmade till honom och dog nästan av avund den dagen han gifte sig med dig … Ack, familjelivet gick inte. Det fungerade inte med den andra mannen, med affärsmannen. Och med en annan berömd superman. Det handlar om dig, du förstår det, men hur man slutar?

Vad är problemet? Ah, ambition-ambition. Du kommer att dö av hunger, men köpa den mest lyxiga outfit, livet är inte livet för dig, om någon inte avundas. Mannen är inte en man, om inte en kändis, och barnet måste verkligen vara den första eleven i skolan. Sex? Det uppfyller så länge din partner är skriven i tidningarna …

Hur man är? Du har valt en svår väg. Din ambition uppfylls ständigt av någon annan. Och hur är det med dig själv? Du är smart, utbildad, intressant – hitta ett sätt att nå en viss höjd med din, inte någon annans, talang, position, kapital. Sätt ett mål, ett perspektiv och förväxla inte det med sex. När du når den sociala statusen som helt uppfyller dina ambitioner kommer harmoni att råder i livet (inklusive intimt). Och din älskade kommer att bli den enda och oersättliga.