Tecken på att en man saknar dig också

När en kvinna är kär kan hon inte bara fantasera att hennes passion saknar henne utan också deras framtida liv tillsammans under många år framöver. Det är därför vi bestämde oss för att ta reda på mäns åsikt och bad vår expert att berätta hur man känner igen de verkliga känslorna hos en man. Det visade sig att allt är väldigt enkelt!

Alexander Kopytko – affärstränare, certifierad expertprofil, polygrafspecialist, tränare för specialiserade program, professionell förhandlare:

Låt oss ta sammanhanget med förhållandet när människor träffades ganska nyligen, de är inte förbundna med ett långt och stormigt förhållande, och ännu mer så att de inte är gifta, för jag kan föreställa mig att människor efter 5-6 års äktenskap i allmänhet kan sakna varandra och för att visa det. Tänk på två berättelser. bästa potensmedlet.

Toughie

Om du plötsligt fick en stark man, kommer han att visa mindre uppmärksamhet i din riktning och inte visa att han saknar dig, på grund av att han är en man, och hans mor i barndomen sa till honom att du alltid behöver vara en riktig man. Typerna av en sådan man är ”i krig” hela tiden. Han kanske saknar dig, men han har ingen tid.

Vekling

Om du stöter på en svagare man, ganska infantil, är han 35 år gammal, och han bor hela tiden med sin mamma, han har aldrig varit gift, har inte varit i ett förhållande i mer än flera år, då är detta ett dåligt tecken för en tjej. Sådana killar tenderar att bli uttråkade mer, i relationer de håller fast. Du kommer omedelbart att förstå allt, från och med det första dagen. Han har sin egen algoritm för att skriva SMS, skicka uttryckssymboler, uppmärksamma sig själv. Och det betyder verkligen att han saknar dig, att han kommer ihåg dig. För människor med ett svagt nervsystem är allt detta väldigt viktigt, men starka människor förstår inte: varför få din andra hälft med frekvent SMS, om han skrev dig en gång om dagen och det är det?! Det är tydligt att jag älskar dig och allt är bra med oss ​​- det är vad starka män tycker.

Sprucken mutter

Men om plötsligt en stark man börjar skriva till dig och ringa dig oftare, så vill jag varna dig för att detta kanske inte är en längtan efter dig eller din man har förändrats. Det här är en signal om att han började kontrollera dig, att behandla dig som hans egendom. Det finns inget hemskt i kontrollfraser, det betyder att du redan uppfattas som deras partner..

Och om han verkligen saknar dig, kommer han att skriva om det – direkt och direkt: ”Jag saknar dig!”

Jag saknar – period

Riktiga män blir som regel inte uttråkade, de undertrycker dessa funktioner på ordnivå. Och om han verkligen saknade dig, kommer han att skriva om det direkt och i pannan: ”Jag saknar dig!” – och då kommer han inte att kasta raserianfall som du inte svarade honom eller svarade, men inte så. Han bryr sig inte. Han indikerade faktumet i sin inställning till dig och fortsatte att arbeta vidare. Om du plötsligt började ta emot meddelanden: ”Jag saknar”, ”Varför svarar du inte mig?”, Det finns redan ett faktum att kontrollera. Kommer du ihåg hur du växte upp och dina föräldrar fortsätter att ringa dig, skriva och fråga var du är? De saknar dig inte, även om de kanske säger det, de vill veta om allt är bra med dig. I deras koncept betyder ordet ”miss” att de vill veta att allt är bra med dig..

Definitionerna av hur du missas gäller både män och kvinnor. Men ju starkare mannen är, desto mindre kommer han att sakna dig. Ju svagare, desto mer längtar du efter dig.