”Du blev fet”: fraser som säger när du skiljer sig

Vanliga tjejer berättade för Wday.ru hur deras exar plockade upp (och vissa försökte inte ord) för att avsluta deras förhållande. Vissa slog patienten, andra orsakade skratt, och den tredje ville bara förstöra.

Natalia, 37 år, ekonom:

”Du älskade mig inte tillräckligt”.

Med en sådan fras gjorde den unge mannen ett slut på vårt förhållande, som varade i nästan tre år. Vad betyder det ”inte tillräckligt”, förstod jag inte. Och han själv kunde inte riktigt förklara, men han gjorde mig skyldig till pausen. När jag grät och analyserade vårt förhållande kunde jag inte komma ihåg att jag någonsin hade gnuggat honom, krävt det omöjliga, hånade hans misslyckanden. Fan, jag lät honom gå på festmöten med vänner. Hon var stolt över sig själv och ansåg sig bara vara en ideal tjej. Nu är han i andra avseenden, och hans nya passion är en sällsynt tik. Måste jag verkligen bete mig så här? Att uthärda hjärnan, att vara hysterisk om gåvor som jag inte gillar, att överge matlagning och hemma och tutar med illvilja om jag inte blev kyssad innan jag åkte till jobbet?! Då skulle det vara tillräckligt?

Lilia, 25 år, sjuksköterska:

”Jag har en annan, och vi har träffat två månader.”.

Jag kommer aldrig att glömma ögonblicket när jag hörde detta från min ex-pojkvän. Det känns som att de hällde ett badkar med isvatten på mig, slog mitt hjärta med en kniv, slog mig i tarmen, slog mig i ansiktet – du kan hitta många jämförelser, men jag var redan fysiskt skadad. I två månader var jag i mörkret och misstänkte inte ens honom för någonting. Nu har naturligtvis allt lugnat. Och även när sex månader efter vår separation föreslog mitt ex igen att träffas, svarade jag på samma sätt: ”Jag har en annan och jag är glad!”

Ekaterina, 31 år, advokat:

”Du lovade mig berg av guld!”

Allt jag förväntade mig att höra, men inte detta. Naturligtvis skrattade jag högt i ungefär fem minuter och i exakt samma mängd kände jag mig som en riktig brutal man. Och allt kom ner på det faktum att de lovade mig att få min man jobb i ett ansedd företag, men vid något tillfälle upphävdes avtalet. Här var han utan arbete i ett par månader, och på grund av detta bröt vår gemensamma semester. Generellt sett har vi minskat familjebudget något. Och sedan kom han ihåg mina ord till mig – för att vara ärlig var det här drömmar och drömmar högt. Förmodligen säger många unga par om detta – de säger, låt oss få ett bra jobb, bygga ett hus, resa och resa. Så här blev jag – jag uppfyllde inte mina löften, och min man hade redan rullat läpparna på en ny bil och arbetat på ett silverfat.

Elena, 27 år, manikyrmästare:

”Du har förändrats mycket sedan vi träffades.”.

Jag har alltid kämpat med övervikt och vintertiden blir en riktig plåga för mig. Jag går upp i vikt mycket, även om jag försöker begränsa mig i mat går jag in för sport. Men det här är min kropp – det sparar fett för vintern för värmeväxling! På sommaren säger jag snabbt adjö till de extra punden och stoltserar i en separat baddräkt. Så jag träffade en kille precis på stranden, vid nyåret flyttade vi tillsammans och började bo tillsammans. I februari hade jag grävt upp mitt traditionella 6 kg fett, vilket visade sig vara dödligt. Till en början nickade min pojkvän diskret, sedan började han håna och skrattade till och med. Jag kommer inte in i samma hiss med dig: plötsligt fastnar vi. Det är mycket nedslående att höra från en älskad. Själv tänkte jag lämna, men han gick framför mig. Tja, i helvete med honom – nu är jag gift, och min man, tvärtom, älskar det när jag lägger till lite i kroppen. Kallar mig ”flytande äpple” och ”saftig persika”!

Albina, 24 år gammal, filolog:

”Ledsen, men jag älskar dig inte längre”.

Enkelt, kort och tydligt. Och otroligt smärtsamt … Efter en sådan fras blev jag inte intresserad av varför, för vad jag föll av kärlek. Vad gjorde jag för fel? Jag accepterade det bara och gick vidare. Men hon själv skulle aldrig kunna säga en sådan fras inför ens en redan älskad person.

Oksana, 28 år, fitnesstränare:

Och min pojkvän gick på engelska …

Han kom bara inte hem en dag och slutade svara på samtal. Och nästa gång tog jag ut alla mina saker (jag var inte hemma just nu). Själv var jag tvungen att ringa till hans mamma, som blev förvånad att säga att han hade sagt till mig att han hade gått av med mig. Jag var tvungen att fästa honom på väggen. Och han visade sig vara en enkel fegis. Han skämdes och rädd för att berätta för mig hela sanningen i mitt ansikte …

Marina, 33 år, entreprenör:

“Knulla dig! Jag lämnar dig!”

Så sa min unge man i sina hjärtan när han gick. Han återvände fem minuter senare och tillade ”Du är outhärdlig, men jag kan inte leva utan dig!” Och han stannade. Nu skrattar vi av vår gräl – de säger, i fem hela minuter var vi fria, men förblev trogna varandra.