Let’s Get Naughty: 6 Games That Will Cheer Up Relationships

Ibland räcker det inte med en enkel varm familjekväll framför TV: n. För att värma upp känslor för varandra och uppdatera eldens första datum i minnet är det värt att vända sig till experiment och innovativa lösningar..

Vem är ny?

Är din utvalda vana vid att se dig som en omtänksam och lättsam tjej, eller oftare i kommunikation med honom ”tänder” du en tik eller en femme fatale? Förmodligen tråkade detta scenario honom lite. Ordna en fastedag för ditt förhållande och bli inte bara ny för honom utan helt annorlunda female viagra. Om du inte heller är främmande för att spela, är du välkommen att prova bilden av en filmstjärna eller bli regissör för ditt pjäs, som bara har en tittare – din partner.

Hitta det om du kan!

Bara de lata är inte engagerade i uppdrag nu. Så varför inte tillbringa din helg på ett ovanligt och originellt sätt? Rita en skattkarta för din nära och kära, där huvudpriset är du, efter att ha fått som han kommer att kunna göra vad han vill. Och tveka inte, låt honom springa över hela staden och köp dig en massa gåvor på vägen. Låt honom börja från sovrummet, ha hittat en aning, tagit bort sängen och kommer att få reda på nästa steg, efter att ha hittat en lapp under högen av gårdagens rätter. Samarbeta med säljkvinnorna i underkläder och smycken, låt dem ge honom tips först efter betald check för ditt försenade köp. Trött på att leta och brinna av otålighet att se dig, en man kommer definitivt att följa alla dina önskningar. Förbered dig för det sista steget noggrant. Mötesplatsen kan vara samma café där du träffades, eller en takvåning i stadens centrum, eller kanske kommer du att dansa en speciell dans för honom. Låt dig själv drömma upp! Din utvalda kommer att uppskatta det!

Förverkar

Spela din favorit 1700-talskulor – förverkar. Naturligtvis borde du inte be din man hoppa med en kanin, men du kan komma med mer uppriktiga och vågiga uppgifter. Om du lägger skam och förlägenhet åt sidan och tillåter dig att prata om dina vildaste fantasier, kommer du definitivt att spela till morgonen. Börja med en enkel uppgift – låt henne tvätta strumporna eller ge dig en fotmassage och fortsätt sedan till mer sofistikerad tortyr. Var dock beredd på det faktum att du måste få tillbaka.!

Skattejägare

Bakom glödet av vardagliga problem glömmer vi ofta romantiken i de första mötena, styrkan i kramar och kyssarnas glöd. Att berätta hur bra allt var för 10 år sedan hjälper inte. Skapa en visuell bild av dina minnen för din man och ge ut dem i doser.

För detta ändamål kan du använda en sandlåda och scoop. Förbered de saker som har en speciell magisk betydelse för er två. Kanske blir det en kassettinspelning av din låt, eller en filmbiljett till sessionen där du först kyssade, eller en kärleksförklaring doppad i en droppe av parfymen som var på dig första gången. Även under förberedelsefasen kommer du själv att kasta dig i minnen och din andning blir snabbare..

Zhmurki

Det finns en viss spänning i sökningen. Så, för att göra spelet mer intressant, lägg till visualisering. Låt det vara flygvärdinna, sjuksköterska eller vad som helst. Blixt framför din man och lova honom en belöning om han hittar dig. Dölj inte omedelbart så att han blir trött under sökningen. Låt honom tro att bytet är nära. Täck över den med din halsduk eller börja med dina trosor. Spur hans intresse.

Naken helg

Om dina trogna vägrat vägrar att hjälpa dig runt huset, erbjud honom ett mycket enkelt spel – gör de vanliga sakerna, men i naken. Tänk dig hur spektakulär en nakenfönsterrengöring kommer att se ut. Och naturligtvis är spelets huvudregel: ”Affär – tid, kul – en timme”, låt honom inte ens röra dig förrän han har avslutat alla hushållssyslor. Du kan vara säker på att huset kommer att rengöras på en kolossal kort tid..