10 rent feminina sätt att ta ut en mans hjärna

Dåligt råd från Wday.ru.

Några enkla och begripliga åtgärder för oss kan visa sig vara irriterande, stötande och obegripligt för en man. Vad du definitivt inte bör göra för att inte oavsiktligt ta ut hans hjärna.

1. Fråga honom om han älskar dig

Även om han verkligen har starka känslor för dig, är det bättre att låta honom berätta om dem själv, snarare än att bända dem våldsamt. Dessutom, om vi pratar för ofta om allvarliga känslor går deras värde och betydelse förlorade. Oftast gillar en man att bevisa sina känslor genom handlingar. Om du verkligen vill bli övertygad om hans känslor, be honom därför att visa dem. Vad blir det – en resa, passionerad sex, en resa till en restaurang eller en överraskningspresent, låt mannen bestämma.

2. Fråga honom om meningen med livet och syftet

En man älskar att prata om meningen med livet över ett glas vin, en flaska öl, ett glas whisky eller i värsta fall ett glas vodka. För dessa samtal måste han ha en speciell sinnestillstånd. Om du plågar honom med dessa frågor varje dag, finns det en chans att han börjar tänka på innebörden av ditt förhållande eller kräva ett glas vodka för att göra det lättare att prata om det eviga.

3. Berätta för honom vad din mamma sa till dig

Mammas råd är ibland användbara och ibland moraliskt föråldrade. När allt kommer omkring tillhör du och din mamma olika generationer. Och även om du tycker att några av din mammas råd är roliga eller underhållande, är det ingen mening att berätta för honom om dem. Troligtvis kommer han helt enkelt inte att förstå dem och detta kommer att tröttna på honom. Bättre skratta med din mamma över hennes råd. Och om din mamma inte har något sinne för humor, ha det kul ensam. Det blir säkrare för mamma, för dig och honom..

4. Kritikera honom framför barn eller underordnade

Det finns inget värre för en man än att kritiseras i närvaro av människor som har lägre social status. När allt kommer omkring sänker detta automatiskt hans status i hans underordnas ögon. Därför, om du verkligen inte gillar något med honom och vill fixa det, är det mest rimliga att berätta för honom om det privat. Och bättre i mild form. Män är mycket mer känsliga och känsliga än vad som syns. Och mer hämndlysten än du trodde.

5. Mata honom sallader och örter, med vetskap om att han älskar kött

Även om du har en hälsosam livsstil eller har blivit vegetarian under lång tid, försök inte att dra honom till din sida med våld och beröva honom hans favoriträtter. Tro mig, om han inte hittar kött hemma, hittar han det i en restaurang, bar, hos sin mamma eller i en annan lägenhet. Vi lever inte längre i en tid av knapphet. Därför att man bara hittar vegetariska och hälsosamma livsstilsrätter hemma är det mer sannolikt att man blir besviken på dig än i sin livsstil och kött..

6. Kritikera hans sätt att köra

Varje man anser sig vara en gud bakom ratten. Det spelar ingen roll vilken bilmodell han har och vilken typ av körupplevelse. Här är han den bästa och viktigaste. Att kritisera hans körstil och hans bil är som att kritisera honom medan han har sex. Han kommer inte att förlåta dig vare sig den ena eller den andra. Även om du uppriktigt omvänder dig och ber om ursäkt senare.

7. Berätta om meditation och yoga

Om din man inte är en anhängare av meditation och yoga, spelar det ingen roll hur långt du har kommit inom detta område. Han är ändå inte redo att lyssna på berättelser om dina chakran och asanas. Därför, om du är överväldigad av stolthet över dina prestationer och du verkligen vill dela med honom, skulle den mest effektiva delningen vara att stå i en trädställning och vara meningslöst tyst i en minut. Tro mig, han kommer att uppskatta det mycket mer än en 5-10-minuters berättelse om själva processen.

8. Skicka honom bilder av skor på sin telefon och be honom göra ett val

En man har ingen aning om vilken häl som är bekvämare, vilka skor som är vackrare, vilken modell som är mer modern. Av hövlighet kommer han troligen helt enkelt att peka fingret på det första fotot han stöter på. Och det finns ingen garanti för att den här modellen kommer att vara de skor du drömde om. Om du vill förbereda honom för ett oplanerat köp kan du skicka ett foto av den modell du gillar och fråga honom om den här skon passar en ny uppsättning underkläder och sedan köpa båda.

9. Ring honom till en klassisk musikkonsert

Om din valda inte studerade vid en vinterträdgård, musikskola eller musikskola, så har du inte kunnat ta del av klassisk musik. Ja, du måste lära dig att förstå musik som konst, mode och främmande språk. Detta är ett speciellt koordinatsystem. För en person utan förberedelser kan det vara obegripligt. Därför, även om han går med på att hålla dig sällskap, i stället för nöje kommer han att sakna, sova eller tyst dö och förbanna sig själv, dig och hela världen.

10. Prata med honom om den kvinnliga cykeln och ändra ditt emotionella tillstånd

Varje man har en idé om att en kvinna har humörsvängningar på grund av den kvinnliga cykeln. Och att cykeln i sig också händer en gång i månaden. Men ingen, utom din personliga gynekolog, är redo att lyssna på uppriktiga samtal om hur detta händer och hur du mår. Uttrycket att du har kritiska dagar och att du inte har det bra idag, fysiskt och känslomässigt, kommer att vara tillräckligt och förståeligt..