Farliga kontaktpersoner: Varför män fuskar

Uttrycket ”kärlekstriangel” är över hundra år gammalt, men det är fortfarande giltigt. Varför män ibland söker lycka i någon annans armar, säger en psykolog, författare till boken SOS eller Saving a Relationship Urgently. Manlig otrohet ”Natalia Tolstaya.

Natalia, du är inte den första boken som ägnar sig åt manlig otrohet. Är detta ämne så relevant i vårt land??

Enligt statistiken hade 80 till 95% av männen sexuell erfarenhet på sidan, från 75 till 85% av dem lämnar inte helt sina fruar. Endast 8-10% gifter sig med älskarinnor och 80% av männen hävdar att om de hade en sådan möjlighet skulle de gifta sig med sina tidigare makar igen!

Vad är orsakerna till sådana siffror?

Vissa män fuskar på instinkt, helt enkelt för att de är för sexuellt aktiva och inte får den önskade fysiska tillfredsställelsen hemma. De senare börjar titta åt sidan och ha älskarinnor yngre än sig själva, eftersom de är elementära rädda för ålderdomen, och bredvid en yngre kvinna föryngrar de själva. Ytterligare andra med sina fruar känner sig som förtjänare, från vilka de ständigt kräver något, och de vill bli eftertraktade och älskade. Andra fuskar av tristess! Och tyvärr är detta den vanligaste anledningen, cirka 50% av äktenskapsbrott dikteras av tristess. Hustrun är upptagen, han är ledsen på kontoret, han vill ha kul och en kvinna dyker upp som du kan besöka en timme utan några skyldigheter. Det händer också att män föder lönsamma älskarinnor för att uppleva andra levnadsförhållanden där det inte finns några problem, tvätta och laga mat, det finns städare och en dam som är redo att ta honom till sig själv, ta honom. Och naturligtvis finns det tillfällen då sann kärlek kommer till en man. Med det här alternativet kan du bara släppa honom med orden: ”Jag accepterar min del av ansvaret för det faktum att kärleken är borta och lämnar den andra åt dig. Flyga! ”

Är det möjligt att på något sätt försäkra dig mot en liknande situation?

Endast en kvinna kan göra en man till en man. Det är tack vare henne att han blomstrar, han känner sig mer säker hemma och på jobbet. Men i vår tid har det skett en viss förskjutning i axeln, många kvinnor sätter nu någonting i första hand – en karriär, en bil, bostäder, religion, men inte en man. Så snart han slutar vara nummer ett i ditt liv byter han till en annan, den som han är bäst för, som skrattar åt hans skämt. Om frun börjar släppa ömhet på korten, går mannen för att leta efter henne på den svarta marknaden. Han måste hitta en anledning och stimulans för sin utveckling i sin fru, annars hittar han det hos någon annan. Det är också viktigt att komma ihåg att monotoni dödar allt. Så försök att vara oväntad och annorlunda. Jag säger inte att hustrur är skyldiga till förräderi mot makar, syndaren är en man, men kvinnor måste också komma ihåg att de från deras sida också kan ge drivkraft.

Låt oss säga att något hemskt hände, frun fångade sin man fuska. Vad ska man göra?

Evakuera omedelbart. Du kan göra det klart för din man att du har läst hans korrespondens, lagt märke till andras parfym och sedan lämnat huset i åtta timmar, låt honom tänka på vad han ska göra. Varför åtta? För under detta tidsintervall skriker vi så mycket och säger sådana saker att du inte kan tvätta bort denna smuts senare. Under dessa åtta timmar ska en kvinna sitta och tänka på hur hon vill fortsätta att leva, om hennes mans handling är förenlig med hennes uppfattningar om gott och ont. Hemma är det värt att starta en konversation. Berätta för honom: ”Berätta hur det verkligen går med oss, om mina styrkor och svagheter, så att jag inte lever i okunnighet.” Man kommer att kasta sig vid hans fötter och be om förlåtelse för ett oavsiktligt löjligt förhållande (mycket ofta en man, som omvänder sig, förblir trogen när han inser hotet mot sitt äktenskap), den andra kommer att säga att han träffade sann kärlek, och då behöver du bara öppna dina handflator och släppa honom. Hur som helst, i fall av förräderi finns det inga universella recept, varje berättelse har sin egen kugge och är unik.

Vad driver kvinnor som har romantik med gifta människor?

Först och främst kärlek. De blir kär och tappar sinnet, börjar öppna plånboken och stöder män, för gifta människor bär hela sin lön hem, lever enligt deras individuella schema, lär sig att fira nyåret och 8 mars ensam, eftersom en man definitivt kommer att vara hemma, ta bort sin stolthet när han är med sin familj går till havet. Vissa drivs av rädslan att vara kvar utan en man, och de är redo att vara nöjda med lite. Men det finns de som är nöjda med att de inte behöver laga mat, städa, för dem är en sådan relation vid ett visst ögonblick vad de behöver.

Återvänder ofta kriminella män hem?

Det finns sådant som ”17: e månadssyndromet”. Enligt statistiken återvänder 40% av männen som lämnar sina fruar för älskarinnor hem precis efter 17 månader. De lever i sex månader, och sedan börjar de ringa sitt ex: ”Hur är det med barnen, hur är kanarins hälsa?” Dessutom börjar många, som bor hos älskarinnor, gå på datum med sina fruar..

Vad ska jag göra om …

Ingenting hände, men du är rädd för bedrägeri. Människor som är engagerade i energi, upprepar med en röst: ”Vad du är rädd, lockar du.” Om du inte litar på honom hela tiden, eftersom du fruktar att han lämnar, kommer resultatet inte att vänta på dig. Frälsning är detta: ständigt byta energi till något vackert, nödvändigt, roligt, till kreativitet. Det vill säga när han inte är i närheten, håll dig upptagen med något: fester, idrottsklubbar, broderi, kurser. Du måste alltid göra något och samtidigt vara medveten om dina nära och kära. Träna honom att berätta så mycket som möjligt om fisketurer, vad de sa, vad de åt. Kräv inte, men var uppriktigt intresserad. Du kan alltid berätta det fiktiva från det verkliga.

Du bestämde dig för att försöka först efter fusk. Naturligtvis måste du prata, förstå varför två kärleksfulla hjärtan har drivit ifrån varandra. Åtgärda snabbt de gamla misstagen som kan förgifta din kärlek igen. Återställ te och middagar, oavsett om mannen kommer till barnet eller fortfarande bor hemma. Ta honom till samtal, prata om allt: om din attityd, vad du förväntar dig, älskar, redo att försöka igen. Låt honom veta det.

Gapet är oundvikligt. Gråt är nödvändigt och användbart! Lova dig själv att du kommer att sluta älska honom, men med tiden. Det blir bittert och svårt, men utan lögner. Upprepa ”Han är borta” tills du förstår. Ladda upp dig själv med arbete, valfritt: ordna om möbler, tvätt, aerobics. Demontera skänk, sy ihop knapparna, dra ut kroppen för att frigöra själen. Börja fixa något – det kommer att bli av med sorgliga tankar under lång tid. Ägna all din energi till din karriär. Framgång är en kraftfull faktor i sexöverklagande. En framgångsrik kvinna är självsäker, internt oberoende och till stor del självförsörjande. Män älskar dessa, det här är inte nyheter. Var inte rädd! Rädsla är själva kärnan i all elände och olycka. Kasta frasen från lexikonet: ”Jag hittar inte det här längre.” Vi fixar oss själva om suckning.

Ingen styrka att släppa taget. Inom psykologin finns det en teknik: för att en gång för alla kunna fatta beslutet att låta en man gå, måste du begrava honom mentalt i ditt huvud på en imaginär ”kyrkogård” av människor du en gång älskade och sörja en gång. Tufft, men ibland måste denna metod användas när huvudet har fattat ett bestämt beslut och hjärtat är i uppror.