Vägen till lycka: Svar på de viktigaste kvinnornas varför?

Var och en av oss vill ha lugn och ro i familjen, att leva i harmoni med oss ​​själva och andra. Hur man uppnår detta och varför något hindrar oss från att vara lyckliga hela tiden, förklarar psykolog, författare till boken ”Längre än sanningen … Övergång till en ny verklighet”, tränare, författare till utbildningar ”Kvinnors utvecklingsgrupp” Elena Andreeva.

Varför våldsamma känslor hindrar kvinnor från att leva?

Vad är känslor? Det är inkapslad energi. Vi vet hur, tyvärr, antingen att kasta bort känslor eller att driva dem in i oss själva. Vad kommer ut av detta? I det första fallet skadar vi nära och kära, i det andra gör vi stress för oss själva. Denna energi kan kontrolleras, rikta den till dig själv och dina nära och kära till det goda, och i klasserna i ”Women’s Development Group” lär jag hur man gör det rätt.

Varför blir vi sjuka ”som en kvinna”?

Vi vet inte hur vi ska ge eller ta emot. Och utvecklingen av den kvinnliga sfären är ett harmoniskt utbyte mellan ge och ta. Och på det sexuella området reduceras kunskapen till nästan noll. Många kvinnors hälsoproblem uppstår på grund av felaktigt utbyte mellan man och kvinna. Vid träning börjar vi etablera dessa processer, och som ett resultat harmoniseras allt i kvinnans kropp. I vissa fall visar det sig att undvika operation.

Varför vi ofta förväntar oss det värsta?

En av anledningarna är igensättning av det mentala planet, våra tankar. Varför händer det? Begränsningar påverkar och de är indelade i tre typer. Den första är alla begränsningar som kommer till oss från föräldrafamiljen. Naturligtvis med de bästa avsikterna, men det visar sig vad som händer. Den andra är begränsningarna i samhället, och det finns tillräckligt med dem. Ett slående exempel – om du gifter dig, för livet. Och den tredje begränsaren är vad en person utvecklar själv, som ett resultat av sin erfarenhet. Till exempel, om det första äktenskapet inte lyckades och kvinnan fick smärta och lidande i det, kommer rädslan som uppstod från denna erfarenhet att begränsa möjligheterna att få glädje och glädje från livet, vilket tvingar alla följande män att uppfatta partiskt och vara försiktiga med dem. I grupper analyserar vi alla dessa skäl, arbetar med energier, återvänder en positiv attityd, tro på oss själva. Vi förklarar varför hjärtat ofta säger ”Jag vill!”, Och hjärnan stannar och förklarar varför detta inte ska göras. Från de allra första klasserna blir deltagarna lugna, börjar förstå vad som händer, hur man hanterar sina tankar och energier. Och förändras internt, förändras externt.

Varför våra män lider utan någon uppenbar anledning?

Det är ingen hemlighet att när han paras ihop påverkar han och hon varandra. Den subtila världen av känslor och känslor är kvinnligt territorium, vårt ansvar. Och att ta med pengar, att försörja en familj är en mans affär. Och om en kvinna inte har rätt inre balans mellan hennes maskulina och feminina, lider den utvalda. Varför? Med en sådan partner kan han inte förverkliga sig själv som en man, ta sin vederbörliga plats i samhället. Könsområdet lider av detta, impotens kan uppstå. Men kvinnan är inte skyldig, hela poängen är okunnighet och missförstånd om sig själv. I våra grupper löser vi också sådana problem, hjälper till att hitta en balans mellan man och kvinna. Låt oss ta reda på vad kvinnliga energier är, hur man utvecklar dem? Vad är manlig energi, hur fungerar det hos en kvinna?

Varför är det alltid brist på pengar?

Karriär, pengar, arbete – i den kvinnliga hjärnan är dessa begrepp oupplösligt kopplade. Men faktiskt är det inte. Och, konstigt som det kan verka, beror inte pengarna på hur mycket en kvinna arbetar. Varför? I klassrummet analyserar vi dessa skäl i detalj och funderar på varje faktor. Vi lär oss också att interagera med en man och till och med tänka på vår partner på ett sådant sätt att han vill ta hand om oss och ge oss som vi vill..

Varför uppför barn sig annorlunda??

Barnets problem måste lösas genom att arbeta med sina föräldrar. Huvuddelen av svårigheterna kommer från föräldrar, deras felaktiga världsbild, beteende och familjerelationer. Barnet absorberar alla kvinnors känslor med modersmjölk. I min övning fanns det en så fantastisk historia. Ett allvarligt sjukt barn genomgick MR i hjärnan. Mamma var i rummet med läkarna, såg allt som hände på monitorn. Och så snart hon började bli nervös försämrades barnets avläsningar omedelbart. Men han kunde inte höra, han kunde bara känna! Historien berättade för mig av barnets far när han bad mig att arbeta med sin fru. För att rätta till barnens problem måste man därför först arbeta med mödrar. Jag gör detta både i grupper och i individuella samråd..

Varför går inte drömmar i uppfyllelse?

I utvecklingsgruppen lägger jag stor vikt vid området drömmar, mål, mål. Kvinnor har vanligtvis två ytterligheter. Eller så tar detta område en mycket liten plats i hennes liv, för hon är rädd för att drömma, tror att det här är allt nonsens. Eller en kvinna finns i sina drömmar och märker inte verkligheten. För att förstå vad du vill ha i livet, för att veta hur man inser att det också är en konst, måste du lära dig detta. Jag kommer att säga att i de flesta fall lär modern litteratur och utbildningar målsättning enligt det manliga scenariot, och när kvinnor kommer dit och lär sig den manliga stilen för att uppnå önskningar, blir inget bra av det. Eftersom sätten att uppnå mål är helt olika för könen. Och det manliga tillvägagångssättet ”Jag kommer att nå målet med alla medel, jag kommer att skriva ner stegen och jag kommer att följa dem tills jag har gjort allt för detta”, är kontraindicerat för oss, flickor. Mina klasser och program är utformade speciellt för kvinnor..

Hur har livet förändrats efter lektionen? Verkliga berättelser om kvinnor

”Jag arbetade på en plats där jag inte hörde till mig själv. Chefen var så strikt att det inte ens var möjligt att gå ut till lunch. I hennes personliga liv gick allt inte bra, hon skilde sig från sin man, det fanns en liten son i hennes armar. Helt trasig, utmattad kom jag till träningen av Elena Andreeva. Hon, kan man säga, samlade mig bit för bit, ordnade mina tankar. Och du vet, efter bokstavligen två månaders lektioner började verkliga mirakel hända. Först började chefen släppa mig från jobbet när jag behövde det! Sedan träffade jag en man, vi blev kär i varandra. Han hjälpte mig att starta mitt eget företag. Och sedan gick allt enligt en underbar plan – ett bröllop, ett stort vackert hus, en dotter. Och nyligen bestämde vi oss för att åka utomlands, för min man erbjöds ett mycket bra jobb där. Vi rör oss inför det nya året! ”

Galina, 35 år gammal

”Min man dog, och i sex år kunde jag inte släppa honom, jag led, orolig, som om någon suger ut min energi. Jag kunde inte starta ett nytt förhållande. Jag lärde mig om Elena Andreevas ”Women’s Group” och jag fick hopp. Och samma dag som jag gick till lektionen för första gången gav en helt främling på gatan mig oväntat en vacker ros! Som ett tecken på att mitt beslut att starta ett nytt liv var rätt. Nu har jag studerat i Elenas grupp den andra månaden, jag känner positiva förändringar. Jag blev intresserad av livet igen, hennes tekniker hjälpte mig att släppa min man, lugnade mig..

Sofia, 45 år gammal

”Utåt har jag alltid haft fullständigt välbefinnande. Älskade man, barn, materiell trygghet. Men vissa inre upplevelser tillät inte att leva lyckligt. Jag kunde inte förstå vad som var fel, motsättningarna slet sönder. Jag blev nervös. Jag fick av misstag ta reda på Elena Andreevas kurser, om hennes utbildningar, arbete, resultat, jag ville verkligen prata med henne. Jag beställde den första konsultationen via Skype. Och du vet, även på avstånd hjälpte vårt samtal, Elena förklarade några ögonblick som oroade mig så mycket. Jag bestämde mig för att gå till gruppen, men jag var rädd för att min bossiga make inte skulle ge mig pengar. Men Elena tog fem minuter på att förklara för honom hur mycket jag behöver sådana lektioner. För att vara ärlig så verkade det som om jag inte kunde få tårar under grupperna. Och Elena förklarade varför det är så. Som ett resultat verkade mina vingar ha vuxit, jag slutade vara rädd för allt, jag blev så uppmuntrad att jag till och med gjorde mig en piercing. Jag har ett underbart förhållande med min man, han förstod mig och tycker inte om mig. Men det är skrämmande att tänka på vad som skulle hända om jag skulle lämnas utan hjälp av en specialist ”.

Veronica, 25 år gammal

”Efter Elenas lektioner verkade jag ha tur. Jag parkerar min bil och det finns alltid en plats för mig. Har upphört att vara sen för möten. Folket runt möter bara med leenden, män ser alltid efter. Men det här är så trevliga små saker. Men nyligen var jag på ett evenemang där en utlandsresa spelades ut, och det var jag som vann det! Elena lärde mig att skapa min egen lycka ”.

Maria, 52 år gammal

Fler riktiga historier, läs recensioner här .

Elena Andreeva, lärare, psykolog, författare till boken ”Längre än sanningen … Övergång till en ny verklighet”, mor till tre framgångsrika barn

”Jag har alltid haft ett behov av att hjälpa människor. När min första dotter föddes var jag tvungen att kommunicera mycket med samma unga mammor. Jag märkte att de ofta ringde till mig med olika frågor, från vardag till medicinsk, och jag hade alltid ett svar klart. Och sedan fick hon dussintals tack och recensioner: ”Efter samtalet till dig gick barnets allt bra.” Och när jag insåg att jag verkligen hjälpte, gick jag in på universitetet och fick en examen i psykologi. Hon var engagerad i privat praktik, konsultation. Någon gång i mitt liv gick något fel: brist på pengar, trötthet, dålig hälsa, uppdelning av relationer. Jag bestämde mig för att personliga tillväxtutbildningar skulle hjälpa mig och deltog i dem i två år. Sedan satt jag hemma som på en föreläsning, med en penna och en anteckningsbok och arbetade på mig själv, upptäckte och hitta lösningar på befintliga problem. Sedan fick jag ett diplom av en personlig tillväxttränare, specialisering av en tränare och jag genomförde utbildningar i stora salar. Jag såg hur människors öden förändrades efter mitt arbete, fick tusentals handskrivna recensioner.

Ett annat yrke av mig är ganska sällsynt – en certifierad medlare. Jag hjälper människor att förhandla med varandra, eliminera tvister mellan man och hustru, föräldrar och barn. Och snart kommer jag att ha en annan utbildning – jag examen från universitetet och får en examen i sexologi. Således kombinerar jag i mitt arbete ande och kropp och jag känner inte specialister som skulle göra detsamma.

Min författares utbildningar ”Women’s Development Group” hålls i grupper om 10-15 personer, och alla metoder vi använder har utvecklats av mig personligen. De instrument som hjälpte mig överlämnar jag nu till mina lyssnare. Den vanliga kursen är utformad i tre månader, 14 lektioner. Det finns en teoretisk del, en del av frågor, praktiska metoder och läxor. Och var beredd på det faktum att du från de första träningarna kommer att se hur ditt liv förändras till det bättre ”.