Hur många partners ska det finnas i sex

Antalet älskare och älskarinnor är ett evigt diskussionsämne. Någon är stolt över sin ”track record” och överdriver det många gånger, någon försäkrar alla om deras äktenskapliga trohet och delar upp antalet romantiska bekanta tredubblat, och någon föredrar i allmänhet att vara tyst om detta ämne. Och allt detta förvirrar fruktansvärt de som letar efter svar på frågan: ”Hur många partners behöver du vara lycklig?”

Gå in i topp tio

Många forskare var oroade över denna fråga. Till exempel genomförde Durex 2005 en undersökning och drog slutsatsen att i genomsnitt hade varje man 12 partners i sitt liv och kvinnor hade 7 partners. Man tror att människor som är kreativa har tre till fyra gånger fler sexpartners än människor som utför mekaniskt arbete..

Enligt en annan studie av brittiska sociologer har den genomsnittliga personen sex med tio andra människor under sin livstid. Bland nationerna i detta maraton är kineserna i spetsen – deras siffra är 19, medan invånarna i Vietnam står bakom listan – deras genomsnittliga antal partners överstiger inte tre personer. När det gäller Ryssland är våra indikatorer de mest klassiska – från 8 till 10 partners per capita.

Garanti – ett år

De flesta kvinnor tycker inte om att prata om hur många partners de hade, men samtidigt kommer de definitivt ihåg var och en av sina älskare..

Ekonomer från Cambridge, David Blanchflower och Andrew Oswald kom genom långa logiska beräkningar till slutsatsen att det är optimalt för en person att byta sin sexpartner en gång om året. Dessutom har forskare beräknat att människor uppskattar lycka att ha regelbundet sex till $ 50.000. Kanske är det därför som människor med mycket höga inkomster inte är särskilt aktiva sexuellt och förälskade..

Jag minns här, jag kommer inte ihåg här

”En kvinna borde ha en stor kärlek i sitt liv. I mitt liv är det här fotbollsspelare! ” – hjältinnan i den berömda anekdoten svarar på frågan om antalet män som träffats, utan att gå in på detaljer. Och det här är väldigt typiskt för kvinnor! En annan studie visade att de flesta damer inte gillar att prata om hur många partners de hade, men samtidigt kommer de definitivt ihåg var och en av sina älskare. Män, å andra sidan, beter sig helt annorlunda: när de frågas om antalet partners, ger de ett ungefärligt svar, och oftast överstiger denna siffra betydligt det verkliga antalet.

Läs vidare: Åsikter från läsarna WDay.ru

Åsikter från läsare av WDay.ru

lukinajulia: ”Du kan räkna dina partners i hundratals och inte uppleva kvinnlig lycka med någon av dem! Men med det, den enda, att vara lyckligast! Det är lika tur som någon annan. Och det finns en gammal vardaglig sanning: ”Det viktigaste är inte kvantitet utan kvalitet”.

alina-alina: ”Jag tror att om poängen går till tio, är det för mycket. Sex är naturligtvis bra, men det måste på något sätt ”modereras”: du kan inte sova med någon som verkar trevlig ”.

irina-nikolaevna: ”Det verkar som om riktigt sex börjar någonstans runt partnern klockan tolv. Minst mina vänner och jag är överens om detta ”.

Innulya: ”För lycka och kärlek behöver du en partner och för nöje – så mycket du vill. När allt kommer omkring är lycka och nöje mycket olika begrepp. ”

Jag började uppleva glädje av sex ungefär sex år efter att jag tappat min oskuld. Och hela tiden trodde jag att det inte var jag utan mina partners..

kyssa dig: ”Var och en av oss har våra egna motiv för att göra detta eller det! Dessutom hör Komsomol-mötena till det förflutna, och nu kan alla leva som de vill. Jag tror att antalet partners bara är en fråga om passion och intresse. Men jag skulle nog tröttna på att spela in alla ”.

ocha: ”Jag tycker att vi borde begränsa oss till ett dussin partners. Under den här tiden har du bara tid att förstå vad du gillar ”.

leonidova: ”Jag började uppleva glädje av sex sex år efter att jag tappat min oskuld. Och hela tiden tänkte jag att det inte handlade om mig utan om mina partners. Därför ändrade jag dem så ofta som möjligt. Så idag har jag en ganska omfattande meritlista (tack och lov, på nästa tio gav jag också upp att räkna dem). Men när jag äntligen lärde mig att få en orgasm slutade jag leta efter nya män. I allmänhet är min åsikt att så många män behövs så att en kvinna kan förstå och känna sig själv. Någon lyckas vid första försöket, någon (som jag) behöver mycket mer tid för detta. ”.