Frågor för att rädda dig från besvärliga dejter

Det är viktigt att använda det första mötet på ett klokt sätt, så att det senare inte blir svårt smärtsamt. Vad man ska prata om och vilka frågor man ska ställa?

Flickor försöker väldigt hårt för att göra bästa intryck på sin valda på första dejten och förbered dig därför noga för honom, väljer en outfit och parfym.

De glömmer dock att det är viktigt att inte bara göra ett gynnsamt intryck utan också ta reda på så mycket viktig information som möjligt om en eventuell framtida partner..

Hur ofta, förälskad i en smal figur och vackra ögon, glömmer det rättvisa könet att ta reda på om en kille är gift, vad är hans syn på en viss fråga, hur han behandlar djur och barn, sin mor och arbete.

Vissa kommer att säga att detta inte är värt att prata om på första dejten. Och när annars? När allt kommer omkring, när euforin för de första mötena passerar, måste du fortsätta vara intressant för varandra. Men hur kan du göra detta om han gillar det faktum att du, med all din önskan, lämnar dig likgiltig.

Om honom

Naturligtvis är det bäst att börja med neutrala ämnen. Till exempel:

Vilken typ av väder tycker du om?

Vad är den senaste filmen du såg?

Hur jag skulle vilja tillbringa min semester eller kommande helg?

Vilken klädstil / musik / litteratur föredrar du?

Vad är din favoriträtt?

Oavsett hur enkla dessa frågor kan verka vid första anblicken, i själva verket, de ger ganska användbar information om din samtalspartner. När allt kommer omkring är samtalspartnern på första dejten, som du, också orolig, troligen kommer han att svara med sitt hjärta, inte sprida. Så du får reda på hans smakpreferenser, hur han tillbringar sin fritid och om han gillar att åka till offentliga platser. Lyssna, lyssna och kom ihåg, gå inte i opposition, även om du verkligen vill.

Ja, kanske med mer gripande frågor skulle du ha fått exklusiv information, men du kunde ha satt en man i en obekväm position..

Om familjen

Vi har alla rötter, så det är bättre att inte gissa hur din utvalda kommer att se ut senare, men fråga honom om värderingarna i hans familj, traditioner, relationer mellan föräldrar, bröder och systrar.

Hur ofta träffas du i ditt föräldrahem?

Vad gav du din far / mamma för den sista födelsedagen?

Kommer du ihåg din barndom? Vad är ditt ljusaste minne?

Berätta om din mamma? Pappa? Släktingar?

Vem ska du ringa först för att dela en glad / sorglig händelse?

Om jobb

Vi tillbringar större delen av tiden på jobbet, så det är förhållandet där och hela arbetsprocessen som gör vårt humör.

Det är viktigt att din utvalda älskar sitt jobb eller åtminstone ser i det betydelsen för hans karriärtillväxt och interna utveckling, eftersom en mans lycka till stor del ligger i hans självförverkligande..

Om han inte har bråttom att berätta historier om sitt arbete kan du börja prata om hans och sedan enkelt fråga:

Och du har roliga incidenter på jobbet?

Du måste vara uppe sent eller arbeta på helger?

Du tillbringar mycket tid med dina kollegor utanför arbetet.?

Om jag kunde ändra arbetsförhållandena, vilket förslag skulle jag rösta till huvudet?

Vad tror du, kommer du att jobba där om ett år, tre, fem?

Om intressen

Vad en man inte behöver fråga om är hans hobby. Oftast är det från hans favoritaktiviteter som han börjar prata om sig själv. Och inte ens bara delar, utan skryter.

Gillar att åka skidor? Han kommer definitivt att berätta för dig vilken bra instruktör han är och hur många seriösa spår han erövrade.

Bokälskare? Då måste du lyssna på en jämförande analys av författare, hjältar och dess förhållande till modern prosa.

Män älskar att prata om sina hobbyer, men det är viktigt för oss att ta reda på något annat.. Hur förhåller de sig till andras hobbyer? Neutral eller aggressiv? Eller kanske är de redo att enkelt behärska vad som helst, till och med makram eller blomster?

Provokativa frågor

Du kan knappt klara dig utan sådana frågor. Naturligtvis bör du inte fråga dem direkt i pannan under de första minuterna av mötet. Bättre att göra det emellan, i samband med en konversation.

Du kan till exempel ta reda på hur fri han är genom att fråga: ”Varför sådana intressanta, galna, intelligenta och stiliga män utan par?”

Oavsett hur rädd du är för att höra svaret på den här frågan är ditt intresse helt naturligt, för du planerar att bygga en relation med den här personen. Var uppmärksam på hans berättelse, vad och hur, i vilken ton och med vilket ansiktsuttryck han pratar om sitt tidigare liv. Och naturligtvis, gör dig redo att svara på en liknande fråga..

Nästa fråga, som flyter smidigt från första, låter så här: ”Vilken typ av relation behöver du nu?”

Just nu är det dags att dra slutsatser i vilken utsträckning hans version sammanfaller med din. Kanske tittar du i en riktning, eller kanske det andra datumet inte är avsett att hända..